Despre noi

Istoric

CARRÉ PROMOTION este o agentie de Business Management specializata in pachete de servicii destinate companiilor implicate in economia romaneasca.

Infiintata in anul 2000, CARRÉ PROMOTION s-a bucurat pe parcursul istoriei sale de sprijinul si de aprecierea unor institutii si organizatii din cele mai diverse domenii de activitate. Constienti de rolul nostru, am reusit sa promovam principiile comertului echitabil, colaborarea in conditii de egalitate si am creat cadrul lansarii unor initiative antreprenoriale corecte si coerente.

Privind spre viitor, CARRÉ PROMOTION va ramane un partener sigur si loial care se va implica in crearea si implementarea strategiilor de intrare pe piata, sau de dezvoltare a afacerii.

Carré Promotion oferă o gamă largă de servicii: conferinţe şi seminarii, consultanţă, organizare de evenimente corporate, prezentări şi materiale de publicitate, organizare de expoziţii.

 Viziune

Credem in dezvoltarea continua a afacerilor si incercam sa livram programe si strategii optime companiilor care doresc sa creasca pe piata romaneasca.Indiferent de natura provocarii sau de industrie, Carre Promotion poate pune la dispozitie o solutie completa si economica, asigurandu-se ca toti clientii nostri isi ating obiectivele de afaceri.

Telul nostru este sa transformam viata investitorilor din Romania, ajutandu-i ca afacerea lor sa aiba sens si sa fie mai profitabila, iar viata lor sa fie afectata de mai putin stress.

Pentru ca acest target sa devina realitate, am dezvoltat strategii de dezvolatare eficiente, usor de implementat si construite pe specificul fiecarui partener.

Am cunoscut firme care nu mai evoluau, ba dimpotriva se apropiau de colaps. Dramele prin care treceau proprietarii acestor afaceri si bucuria lor dupa accesarea serviciilor oferite de noi, ne-au incurajat sa credem intr-un mediu de afaceri mai bun si intr-o viata mai linistita pentru investitori.

Intr-o lume in continua schimbare, adaptarea continua a companiilor si gasirea celor mai eficiente strategii de impunere in piata sunt vitale. Aceasta este misiunea noastra in fiecare zi.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, echipa noastra va propune un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere, professionalism si loialitate.

 Expertiza

Domeniile in care echipa noastra exceleaza sunt :

>Servicii integrate de business management si comunicare strategica.

>Consultanta profesionala pentru accesarea fondurilor europene

>Consultanta privind intrarea pe piata si dezvoltarea afacerii pentru investitorii straini

>Lobby institutional. Prin acest tip de actiuni urmarim obtinerea de vizibilitate in raport cu institutiile administratiei centrale si locale, recunoasterea importantei proiectelor sustinute si exercitarea anumitor influente legitime, legale si transparente privind procesul de luare a deciziilor.

>Organizarea de expozitii si evenimente corporate.

 


Parteneri

sdfs1-300x157